Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – Wolkenvelden, later zon

MEDEMBLIK – Na een vrij warme nacht, de temperatuur daalde naar slechts 14 graden beginnen wij de ochtend met wat bewolking. De zon zal in de loop van de dag meer en meer te zien zijn en de middagtemperatuur loopt op naar een graad of 23 maar lokaal kan 24 graden worden gehaald. Er staat een vrij krachtige soms krachtige wind uit het zuid/zuidoosten en er kunnen windvlagen tot 65km/u voorkomen, vooral boven het open water en open velden. Vanavond en vannacht kunnen er enkele buitjes vallen maar veel zal er niet vallen, de temperatuur daalt naar een graad of 10

Bron: Weerstation Medemblik

Donderdag is het bewolkt en met 18 graden een stukje koeler dan vandaag, de wind is vrij krachtig en er is een kleine kans op een bui, tegen de avond neemt de kans op een bui toe waarbij een klap onweer niet is uitgesloten. Ook vrijdag is het nog overwegend bewolkt en kan er soms wat lichte neerslag gaan vallen, met 17 graden is de temperatuur op een normaal niveau voor eind april.

Koningsdag lijkt vooral frisjes te worden met een middagtemperatuur van een graad of 14, droog houden wij het niet maar het is nu nog te vroeg om te zeggen hoe laat de buien gaan vallen. De wind is matig tot vrij krachtig en waait uit het zuidwesten. Tussen de buien door zal de zon zich ook nog regelmatig laten zien.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook