Medemblik Actueel.

Bedrijven

Blokker verkoopt Marskramer aan Audax

MEDEMBLIK – Winkelketen Blokker heeft huishoudketen Marskramer verkocht aan het familiebedrijf Audax dat bekend is van winkels als AKO en The Read Shop. Marskramer heeft geen eigen winkels maar werkt volledig met franchisenemers.

Ook de franchiseketens Prima (25 vestigingen), Novy (17 vestigingen) en Toys2Play (6 vestigingen) vallen onder het bedrijfsonderdeel, evenals een groothandel die aan die ketens en aan zelfstandige winkels levert. In totaal werken er zo’n 600 mensen bij de winkels, meldt RTLz.

Afgelopen augustus nam Audax ook de franchiseformules van Retail Development Company, waaronder The Read Shop, onder haar hoede. Met de overname van Marskramer zet het bedrijf een nieuwe stap in de uitbouw van de winkeldivisie.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

 

Reageer op dit onderwerp