Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – overwegend zonnig maar een krachtige wind

MEDEMBLIK – Het gaat niet een volledige stralende dag als 2e paasdag worden, in de loop van de dag komt er sluierbewolking binnendrijven als voorteken van een weersverslechtering. De temperatuur loopt vanmiddag nog op naar 21, lokaal 22 graden bij een vrij krachtige wind uit het oosten. De UV-index loopt op naar 4 á 5 zodat bescherming van de huid noodzakelijk is. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar een graad of 11.

Woensdag ook nog een warme dag met 22 graden, lokaal 23 graden. Maar er is al meer bewolking en uit deze bewolking kan een regenbui gaan vallen. De wind blijft woensdag nog uit het oosten waaien maar draait in de loop van de middag/avond al naar het zuidoosten en is matig tot vrij krachtig van kracht.

Donderdag is het al minder warm dan de afgelopen dagen met een graad of 18 in de middag, er is bewolkng maar de zon zal ook te zien zijn, uit de aanwezige bewolking kan wat neerslag gaan vallen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook