Medemblik Actueel.

Koningsdag Medemblik
Evenementen

Koningsdag in Midwoud en Oostwoud

MIDWOUD/OOSTWOUD – Vroeg uit de veren want om  9.30 uur vertrekken de versierde fietsen bij de Spar in Midwoud. Vanaf 10 uur verkoop van al je spullen en voor de kleintjes spelletjes olv. Juf Netty. Bij slecht weer is dit in de Sporthal.

En dan vanaf 12.30 uur:

De kortste triatlon ter wereld.!!!! Eerst voor kinderen tot 14 jaar en vanaf 13.30 uur voor volwassenen. Na het beginsignaal duik je in het zwembad. (twee mensen tegelijk) en zwemt 25 meter naar de overkant. Je klimt uit het bad, rent naar de poort van het Zwembad. Daar doe je schoenen aan en ga je op je eigen fiets naar het voetbalveld. Daar zet je je fiets neer en rent naar de middenlijn van het A veld. De snelste deelnemers (wat tijd betreft) gaan door naar de volgende ronde.

Zo vallen er steeds deelnemers af en houden wij over:

  • 1 kampioen onder de 14 jaar
  • 1 kampioen van de Dames en 1 van de heren.
  • En als laatste de koppels. (1 iemand zwemt, 1 iemand fietst en 1 iemand loopt)

Het is toch te gek als jij kan zeggen dat jij de titel voor dit jaar hebt gewonnen. Geef je op, het kost niets!!! Vanaf 15 uur Panna voetbal olv Malte 3 Kleine veldjes, kleine doeltjes. Het liefst opgeven in tweetallen. Ook dit is gratis..  Het katknuppelen wordt door Jcup en Jan Kees geregeld. En natuurlijk is er Draaiend Rad!! Met als hoofdprijs in de laatste ronde een sportwatch van Samsung

Kom langs , er is vast iets bij wat je leuk vindt. Opgeven bij: elisedegier@hotmail.com

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook