Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – veel zon maar minder warm dan zaterdag

MEDEMBLIK – Het weer voor vandaag is bijna een copy van zaterdag, vanaf de eerste ochtendgloren zal de zon gaan schijnen en dat zal hij de hele dag blijven doen, alleen de middagtemperatuur blijft vandaag steken bij een nog steeds heerlijke 18 graden. De wind blijft standvastig uit het oosten/noordoosten waaien en is overwegend zwak tot matig van kracht. In de nacht naar zondag daalt het kwik naar 15 graden.

Paasmaandag gaat de temperatuur weer door de 20 graden grens, lokaal kan de temperatuur oplopen naar 22 á 23 graden. Over de wind kunnen we kort zijn, oost/noordoost en zwak van kracht.

Dinsdag is ook nog een vrij zonnige en warme dag met overdag 20 graden maar in de loop van de middag komen de eerste tekenen van een kentering in het weer, bewolking komt dan onze regio binnendrijven.

Woensdag is het wisselvallig met bewolking en zon en uit deze bewolking kan wat regen gaan vallen, de middagtemperatuur loopt op naar 21 graden en de wind draait naar het zuiden/zuidoosten. Ook de dagen daarna is er veel bewolking, valt er af en toe wat neerslag maar tekort om de doorzettende droogte op te vangen, deze maand is in onze regio nog maar 4mm regen gevallen waar 50 tot 60mm normaal is. Ook de temperatuur zet een daling in en vrijdag zal het niet warmer worden dan 16 graden, de normale temperatuur voor eind april.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook