Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – zwaar bewolkt gedurende de dag en veel wind tot de avond.

MEDEMBLIK – Vanuit het zuidwesten trekt vanochtend een gebied met regen over Nederland en ook over onze regio al zal het waarschijnlijk deze keer met de hoeveelheden wel meevallen. De wind is net zoals de afgelopen dagen flink aanwezig, krachtig tot hard boven open velden en water en vrij krachtig tot krachtig boven bewoond gebied. De temperatuur loopt op naar 11 graden en daalt naar 5 graden in de nacht naar zaterdag.

Het weekend verloopt ook sterk wisselvallig, zeker zaterdag kunnen er nog enkel buien vallen en op zondag is er weer veel wind maar is de kans op zonnige perioden groter dan op zaterdag. De temperatuur overdag schommelt zo rond de 10 graden en de nachttemperaturen rond de 6 graden.

Na het weekend gaat het weer duidelijk opknappen, op maandag nog wel veel wind maar de buien zijn lang niet meer zo talrijk en de zon is meer aanwezig. Vanaf dinsdag gaan we een periode van droog en rustiger weer tegemoet, de zon zal ons weer toeschijnen en dat is ook aan de temperatuur te merken, die loopt richting het einde van de volgende week op naar de 15 graden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook