17.6 C
Medemblik
7 juli 2020 15:55
Medemblik Actueel.

Terugroepactie Lidl halfvolle vanille yoghurt, er kan metaal in zitten.

MEDEMBLIK – Lidl Nederland voert een terugroepactie uit voor het product: “Halfvolle vanille yoghurt 1 liter, van het merk Milbona”. Dit product is verkocht in de filialen van Lidl Nederland. Deze terugroepactie betreft uitsluitend het product “Halfvolle vanille yoghurt”, 1 liter, van het merk Milbona”, met de EAN code 2032 9358 en houdbaarheidsdatum 29-04.

Het is mogelijk dat in het betroffen product metaaldeeltjes aanwezig zijn, waardoor verwondingen kunnen worden veroorzaakt. Klanten worden dringend verzocht het product niet te consumeren maar terug te brengen naar de winkel.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?