20.7 C
Medemblik
22 mei 2020 02:04
Medemblik Actueel.

Kindertheater in Wadway

WADWAY – Op woensdag 1 mei speelt Joes Boonen haar kindervoorstelling Bang Mannetje in theaterkerk Wadway. Aanvang 14.30 uur. Een vrolijke, interactieve 4plus voorstelling voor kleuters gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Mathilde Stein en Mies van Hout. In een intieme sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van Bang Mannetje.

Bang Mannetje is voor alles bang. Bang om de straat op te gaan, bang om iets te zeggen als er iemand voordringt bij de bakker en bang voor spoken onder zijn bed. De toverboom kan hem veranderen in een dapper mannetje, maar dan moet hij wel eerst de draak, de spin en de heks in het wilde woeste woud trotseren. Gaat het hem lukken om de toverboom te vinden?

Joes Boonen is theatermaakster, presentatrice, actrice en zangeres. Zij heeft al eerder een volle zaal in Wadway een geweldige middag bezorgd en we zijn blij haar weer terug te zien met een nieuwe voorsteling. Zie ook www.joesboonen.nl

Reageren via facebook