Medemblik Actueel.

Foto: Barend Hoekstra
Algemeen

Leerlingen OSG Westfriesland maken zwembad Midwoud seizoensklaar

MIDWOUD – Leerlingen van OSG Westfriesland zijn vandaag in Westfriesland vrijwilligerswerk aan het doen. Deze activiteit is een onderdeel van de reis- en activiteitenweek ter ere van het 150-jarige bestaan van de school. Een mooi moment om leerlingen kennis te laten maken met vrijwilligerswerk en op die manier hen te leren hoe het is om maatschappelijk betrokken te zijn. Vrijwilligerspunt is begin van het jaar benaderd de klussen te werven. 

De afgelopen maanden zijn bijna 550 klusplekken in West-Friesland aangemeld op de website van Maatschappelijke Stage Westfriesland (www.masvb.nl). De leerlingen zijn in twee gelijke groepen vrijwilligerswerk doen.

Foto: Barend Hoekstra

Leerlingen uit de 3e, 4e en het 5e jaar waren naar het Zwembad in Midwoud afgereist om daar het zwembad gereed te maken voor het nieuwe zwemseizoen. Na een fikse schoonmaakbeurt kan eind van de maand het zwembad weer worden de deuren openen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook