20.7 C
Medemblik
21 mei 2020 23:26
Medemblik Actueel.

Foto: DEEN Supermarkten

Spaghetti met koolraap en rode paprika

Spaghetti met koolraap en rode paprika

Spaghetti met koolraap en rode paprika Spaghetti met koolraap en rode paprika Uitprinten
Aantal personen: 4 Voorbereidingstijd:
Voedingswaarde 225 Calorieën 9 gram Vet
Waardering 5.0/5
( 1 Stemmen )

Ingrediënten

600 g koolraap, geschild
400 g spaghetti
2 rode paprika’s 2 el knoflookolie
4 el pijnboompitjes
150 g blauwe (of oude) kaas
1 dl magere melk
2 el kappertjes

Instructies

Snijd de koolraap in blokjes en kook in ruim (gezouten) water in ca. 10 minuten beetgaar. Giet af. Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Maak ondertussen de paprika’s schoon en snijd ze in stukjes. Verhit de knoflookolie in een koekenpan en bak hierin de paprika 3 minuten. Voeg de pijnboompitjes toe en bak die goudbruin. Smelt in een steelpannetje op laag vuur de blauwe kaas in de melk. Breng op smaak met wat peper. Meng de koolraap met de spaghetti en de paprikapijnboompitjes. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden, schep er wat blauwe kaassaus op en bestrooi het met wat kappertjes.

Reageren via facebook