Medemblik Actueel.

Arthur Langedijk traint vanaf aankomend handbalseizoen Westfriesland/SEW

NIBBIXWOUD – Westfriesland/SEW heeft een nieuwe trainer, Arthur Langedijk neemt het stokje over van de huidige tijdelijke trainer Alex Curescu. Arthur Langedijk komt over van ZAP uit Breezand waar hij twee jaar aan het roer stond maar afgelopen januari liet weten dat hij graag weer op het allerhoogste niveau wilde gaan acteren.

Samen met de nieuwe trainer heeft Westfriesland/SEW het topsportplan ‘Samen op weg naar de top’ gepresenteerd binnen de club. Dit topsportplan moet er voor zorgen dat vanuit de jeugd de opvolging van de speelsters van de dames 1 én 2 gaat plaatsvinden. Dat er veel talent binnen de jeugd van Westfriesland/SEW is bewijst de landskampioenschappen van de diverse jeugdteams wel dit seizoen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook