Medemblik Actueel.

Handbal

Arthur Langedijk traint vanaf aankomend handbalseizoen Westfriesland/SEW

NIBBIXWOUD – Westfriesland/SEW heeft een nieuwe trainer, Arthur Langedijk neemt het stokje over van de huidige tijdelijke trainer Alex Curescu. Arthur Langedijk komt over van ZAP uit Breezand waar hij twee jaar aan het roer stond maar afgelopen januari liet weten dat hij graag weer op het allerhoogste niveau wilde gaan acteren.

Samen met de nieuwe trainer heeft Westfriesland/SEW het topsportplan ‘Samen op weg naar de top’ gepresenteerd binnen de club. Dit topsportplan moet er voor zorgen dat vanuit de jeugd de opvolging van de speelsters van de dames 1 én 2 gaat plaatsvinden. Dat er veel talent binnen de jeugd van Westfriesland/SEW is bewijst de landskampioenschappen van de diverse jeugdteams wel dit seizoen.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp