Medemblik Actueel.

Roos en Isa de Bruin samen met Tannika en Sharissa Oussoren en de wisselbeker (Foto aangeleverd)
Sport

1e plaats (overall) voor Skiteam R.I.T.S. bij NK formatieskiën in Hillegom

MIDWOUD – Ter afsluiting van het skiseizoen werd 14 april in Hillegom het NK Formatie Skiën & Boarden, ook wel synchroon skiën genoemd, georganiseerd. Vanuit de skischool van Skicentrum Heerhugowaard werd een ski- en een snowboardteam (voormalig titelhouders) afgevaardigd door skischoolhouder en trainer Geoffrey van Dijk. Skiteam R.I.T.S. bestaat uit de zusjes Roos (14jr), Isa (14jr) de Bruin uit Zwaag en zusjes Tannika (13jr), Sharissa (12jr) Oussoren uit Midwoud.

2 jaar geleden werden ze met hun voormalig team van Skicentrum Hoorn 2e. Bij Skicentrum Heerhugowaard is het team verder ontwikkeld.

Op een uptempo-versie van het nummer Camila Cabello – Havana wisten ze dit keer de 1e plaats in de categorie B (11-15jr) te bemachtigen. Hierin werd Shayne Godfriedt (11jr) en Robin Nispen (12jr) van Skicentrum Hoorn met een keurige demo 2e.

Deze keer was er voor Skiteam R.I.T.S. niet alleen een 1e plaats in hun eigen categorie, maar ze wonnen ook het overall klassement en zijn daarmee uiteindelijk overall Nederlands Kampioen geworden. Hierbij versloegen ze de voormalig titelhouders ‘Board Devils’ van Skicentrum Heerhugowaard, die bij de volwassenen hun hele knappe boardkunsten vertoonden.

De wisselbeker gaat dus wederom terug naar Skicentrum Heerhugowaard. In categorie A (<11jr) werd het team met Zonne Zomer, Sara Geus en Luuk Kroonenberg van Skicentrum Hoorn ook netjes 2e.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook