13.7 C
Medemblik
25 september 2020 02:25
Medemblik Actueel.

Molen de Hoop Wervershoof

ZomerFestijn en Molen De Hoop Wervershoof samen een setje

WERVERSHOOF – De organisatie van het ZomerFestijn en Molen de Hoop (kunst- en hobbymarkt) hebben de krachten gebundeld en gaan samen het ZomerFestijn organiseren. Zondag 30 juni a.s. is het weer zover en zal er tussen 11-17 uur weer heel veel fun, spektakel, muziek, kunst en koopjes te vinden zijn tussen Molen De Hoop en Hèt Café van Wervershoof

Wil jij ook met een kraam staan, dan kan al voor E 30,= (1×4 m) of een grondplek voor E 10,= per meter (ex. btw).

Ook bedrijven zijn welkom ter promotie van hun handel. Uiteraard is ook (2e hands) kleedjesverkoop toegestaan, of wil jij juist bijvoorbeeld jouw muzikale talent laten horen en met de pet rond, of een workshop geven, ook dat stellen wij op prijs, maar ook hier moet je je wel voor aanmelden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?