14.3 C
Medemblik
10 juli 2020 05:24
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Ebenezer Scrooge komt naar de St. Pieter in Medemblik

MEDEMBLIK – Charles Dickens schreef bijna tweehonderd jaar geleden het bekende kerstverhaal ‘A Christmas Carol’. Daarin krijgt gierigaard Ebenezer Scrooge een ‘wake-up call’: hij moet tot inkeer komen en berouw tonen over zijn daden. Jarenlang heeft hij geld nagejaagd, ten koste van anderen. Drie geesten komen één voor één bij de vrek op bezoek en nemen hem mee naar zijn verleden, heden en toekomst. Hij ontmoet oude jeugdliefdes, wordt gedwongen na te denken over familiebanden en krijgt tot slot een glimp te zien van de toekomst, die gelukkig nog veranderd kan worden. Maar of Scrooge dit doet???

Medemblikker Toneel Groep (MTG) Sint Pieter speelt al vele jaren dit korte toneelstuk op uitnodiging van verenigingen en bedrijven. Dit jaar draaien de leden echter de rollen om: zij nodigen iedereen uit om te genieten van dit prachtige kerstverhaal, dat zij spelen in verenigingsgebouw Sint Pieter, aan de Ridderstraat in Medemblik. Tijdens deze nostalgische middag worden belangstellenden ontvangen met een warme kop koffie of thee en wat lekkers.

Tussen de scènes door hebben zij tijd om gezellig bij te praten met de andere gasten, onder het genot van heerlijke hapjes. Een complete middag waarop iedereen verwend wordt! Kom kijken en genieten op zondag 10 december vanaf 14.00 uur.

Een kaartje kost 12,50 euro, donateurs betalen 10 euro. Reserveren en inlichtingen via tel. 0227-542156.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?