Het weerbericht voor Medemblik met vandaag warm zomerweer

MEDEMBLIK – Na een paar dagen van wat koeler zomerweer gaat de zomer nu weer een versnelling hoger schakelen. Vandaag hebben wij nog wel te maken met bewolking waar in de loop van de middag/avond een enkel spatje regen uit kan gaan vallen. De temperatuur loopt op naar een graad of 26 bij een vrij matige wind uit het zuiden tot zuidwesten. In de nacht naar dinsdag is er ook nog neerslagkans die doorzet op dinsdag.

Dinsdag dus ook kans op een enkel drupje regen, veel zal er niet gaan vallen, het meeste verdampt onderweg naar de aarde alweer. Overdag 23 graden, in de nacht naar woensdag 18 graden. De wind is vrij matig 3Bft en waait uit het westen.

Na dinsdag op woensdag nog wat bewolking maar dat gaat oplossen en dan krijgen wij te maken met brede zonnige perioden.  Na woensdag is het de zon wat de klok slaat, veel zon. Overdag temperaturen rond de 26 graden en in de nachten dalend naar 17 graden. De wind draait naar het noorden en is overwegend matig van kracht, 3Bft.

Meer weer op de website van ons weerstation

Reageren via facebook