14.4 C
Medemblik
24 mei 2020 19:43
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Sea Side Jazzband in de Bonifaciuskerk

MEDEMBLIK – Zaterdagavond 13 april fungeert de Noordbeuk van de Bonifaciuskerk in Medemblik als een sfeervol jazzpodium voor de Sea Side Jazzband. Het repertoire wordt heerlijk in het gehoor liggende swingende dixieland … “goed om op te dansen, fantastisch om bij te drinken, super om naar te kijken en men kan er zelfs ook nog naar luisteren” …

SEA SIDE JAZZBAND

De Sea Side Jazzband is in 1982 ontstaan als huisorkest  van de Helderse Jazzclub. Nog steeds is de band een veel gevraagd orkest op tal van festiviteiten zoals in de RAI, Ahoy en in Duitsland. Ook hebben zij een week opgetreden op Aruba o.a. in jazzclubs en bij de haven waar de grote cruiseschepen aankomen. Optredens doen zij behalve op de bühne ook als looporkest.

Stukken uit 1925-1945 staan op het programma. De stijl die wordt gespeeld heet voor de kenners “oude stijl”, bekend van de Chris Barber, Dutch Swing College en Papa Bue’s Viking Jazz band.

Bezetting:

  • Piet Passchier – trompet
  • George Webeling – klarinet en saxofoon
  • Jan Tielens – trombone
  • Johan Smidts – banjo
  • Max Valkenier – slagwerk
  • Gerard van Schie – sousafoon

Details

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook