Belangrijke Veiligheidswaarschuwing batterijen Balance Scooter

MEDEMBLIK – De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit is een jaar geleden een onderzoek gestart naar de veiligheid van 30 merken Balance Scooters. Hierin is geconstateerd dat de DBO6501MK2WHITE onvoldoende is beveiligd tegen overladen waardoor brand en explosiegevaar kan ontstaan.

Fabrikant Inter Sales A/S waarschuwt u daarom het gebruik te staken en stellen u in de gelegenheid het product aan te melden voor modificatie. Op de Balance Scooters met het artikelnummer DBO6501MK2, verkocht in de periode november 2017 tot en met september 2018 bij Athleteshop, Bart Smit, Intertoys, Media Markt, Wehkamp, Kruidvat en BOL is deze waarschuwing van toepassing.

Het geteste hoverboard is een oud model welke niet meer verkrijgbaar is sinds oktober 2018. Voor meer informatie over deze veiligheidswaarschuwing adviseren wij u om contact op te nemen met Inter Sales Benelux B.V. via telefoonnummer +31 348 203 045 U kunt ook een e-mail sturen naar modificatie@intersales.eu

Aanmelden voor deze modificatie kan via: www.myrepair.nl/DBO65 0 1MK2 Binnen 25 werkdagen wordt uw hoverboard aangepast, zodat deze volledig aan door de NVWA getoetste veiligheidseisen voldoet.

[signoff]

Reageren via facebook