Toneelspelen iets voor jou? Kom naar de ‘Stuif es in Workshop’

MEDEMBLIK – Altijd al eens afgevraagd of toneelspelen wat voor jou is? Dan is dit je kans Toneelgroep Sint Pieter is een toneelvereniging uit Medemblik met een behoorlijke staat van dienst, dat diverse vormen van theater uitprobeert. De leden zijn enthousiast en ervaren genoeg, dat zij op eigen titel andere organisaties ondersteunen met hun acteertalent. De vereniging zit nog steeds niet stil, want de leden hebben nog geweldige ideeën zat!

Op 6 en 13 juni organiseert de gezelligste toneelgroep van Medemblik twee workshops vrij spelen. Lekker ongedwongen twee avonden experimenteren en improviseren om te ontdekken wat toneelspelen jou kan bieden. De workshops staan in het teken van samen spelen met plezier.

Onder leiding van de twee zeer ervaren theatermakers Arnold van Ophem en Paul Klompe maak je samen met spelers van MTG geestige, ontroerende of soms zelfs ronduit hilarische scenes. Een deel van de workshops zal het karakter hebben van tv programma’s zoals “de grote improvisatieshow” en van “de vloer op.”

Tijdens de avonden komen veel verschillende soorten speelstijlen aan bod. Denk daarbij aan spelen voor kinderen en clownerie. Maar ook aan klassieke speelstijlen, waarbij de emotie zo realistisch mogelijk wordt gespeeld. Vragen die een leidraad vormen zijn; Kan ik spelen met emoties? Hoe komt een personage tot stand? Welke rol speelt tekst? Hoe gebruik je de ruimte en wat als een voorwerp niet is wat het lijkt?

Je kunt de avonden ook onafhankelijk van elkaar bezoeken en voor de kosten hoef je het niet laten want de workshops zijn gratis en de koffie krijg je van de vereniging.
Toneelgroep Sint Pieter wil jou graag interesseren voor toneelspelen, want we zijn op zoek naar nieuwe leden. Door deze vrije workshops hopen we natuurlijk dat je enthousiast raakt, maar je zit nergens aan vast.

De avonden zijn voor iedereen toegankelijk, of je nu wel of geen toneelervaring hebt.

Aanvang 20:00 uur. Vanaf 19:30 staat de koffie klaar. De avond duurt tot 22:30. Locatie: Verenigingsgebouw Sint Pieter, Ridderstraat 9 in Medemblik.
Je mag natuurlijk zo binnen lopen, maar we vinden het ook fijn als je even een mailtje stuurt om je aan te melden. info@mtgsintpieter.nl

Kijk op www.mtgsintpieter.nl voor meer informatie over onze gezellige club of zoek ons eens op Youtube en Facebook.