Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – tot in de middag bewolkt, mogelijk spatje neerslag

MEDEMBLIK – Vanochtend is het nog overwegend bewolkt met af en toe wat zon, uit de bewolking zou een spatje regen kunnen vallen maar veel zal het niet zijn, in de middag komt de zon er vaker door en stijgt de middagtemperatuur naar 15, lokaal 16 graden. De wind is overwegend matig van kracht en waait uit het oosten/noordoosten. In de nacht naar zondag daalt het kwik naar 6 graden.

Zondag wordt een warme dag, door aanvoer van warme lucht uit het oosten van Europa, waar de temperaturen al geruime tijd rond de 20 graden schommelen gaat ook de temperatuur bij ons richting de 20 graden en mogelijk kan lokaal het zelfs 21 graden gaan worden. Het is niet helemaal onbewolkt maar dat mag de pret niet drukken. In de nacht naar maandag daalt het kwik naar 9 graden.

Ook maandag is nog een vrij warme dag en zijn er flinke zonnige perioden. De wind blijft uit het oosten/noordoosten waaien en is overwegend matig van kracht. In de avond trekt de bewolking meer dicht.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp