Medemblik Actueel.

De Rechtbank in Alkmaar
Rechtbank

Dronken bestuurder knalt op auto barman brouwerij Radboud Medemblik

MEDEMBLIK – Een 33-jarige automobilist heeft van de politierechter in Alkmaar een boete opgelegd gekregen voor een incident dat hij op 30 juli 2017 veroorzaakte. De oorspronkelijk Poolse Lucas L. botste die dag namelijk onder invloed van drank op de geparkeerde auto van een barman van Stadsbrouwerij Radboud aan de Gedempte Achterom in Medemblik. Daarna nam L. de benen totdat de barman hem een kwartier later zag lopen en hem staande hield samen met een agent in burger. De verdachte had op dat moment ook geen rijbewijs bij zich

Lucas L. was zelf niet aanwezig bij de zitting en werd ook niet vertegenwoordigd door een advocaat. Hij is geen onbekende van justitie en werd kort geleden nog veroordeeld wegens winkeldiefstal. Justitie eiste voor de overtredingen in totaal een geldboete van 850 euro. Ook vroeg ze om een voorwaardelijke ontzegging van de rijbevoegdheid van 4 maanden.

De politierechter noemde deze eis vrij mild, maar besloot geen hogere straf op te leggen en veroordeelde L. tot de straf die de officier had geëist.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook