Medemblik Actueel.

Foto: 112westfriesland.nl/Wesley Boots
Ongevallen

Traumaheli opgeroepen voor incident op Vooroever Medemblik

MEDEMBLIK – Vrijdagavond 5 april rond 21.50 uur werden hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een incident op de Vooroever in Medemblik. Het bleek te gaan om een persoon die onwel was geworden zo laat een politiewoordvoerster aan 112westfriesland.nl weten.

Het slachtoffer werd na behandeling ter plaatse. Met spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

Een opgeroepen traumahelikopter was uiteindelijk niet ter plaatse gekomen .

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook