16.3 C
Medemblik
14 juli 2020 09:36
Medemblik Actueel.

Cabaret en toneel in Wadway

WADWAY – Op vrijdag 7 december speelt cabaretier Max van den Burg zijn voorstelling Paasbest in theaterkerk Wadway. Op zaterdag 8 december wordt het toneel vrij gemaakt voor de dames van Golden Palace met hun toneelproductie WO-MAN. Hierin  leren de twee talentvolle poweractrices Dionne Verwey en Ritzah Statia de man in zichzelf te accepteren. Aanvang telkens om 20.30 uur. Kaarten en info www.theaterkerkwadwy.nl

Tien jaar na de winst in Cameretten heeft Max besloten dat zijn vijfde programma een groot cabaretfeest moet worden.

Daarom is besloten dat Paasbest het beste van Max in een hip modern jasje gaat worden. Met types en verhalen die hij altijd zo leuk heeft gevonden om te spelen, dat hij dat nu gewoon nog een keer doet. In deze jubileumshow laat podiumbeest Max u alle hoeken van het cabaretpodium zien. Zie ook www.maxvandenburg.nl

De actrices Ritzah Statia en Dionne Verwey hebben last van gender-stress. Ze weten niet hoe ze zich als vrouw moeten gedragen, want diep in hun binnenste sluimert een ontembare mannelijke kracht. Dat schept de nodige verwarring over rolpatronen. Want wie moet er nu de vuilniszakken buiten zetten? Wie is de jager en wie is de prooi? In deze hilarische en ontroerende voorstelling gaan ze op zoek naar het evenwicht tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid.

Zie ook www.goldenpalace.nl

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?