Medemblik Actueel.

Prachtige prestatie tennisster in opkomst Wester Klerk

ANDIJK – Tijdens het BADT 2016 tennis toernooi, dat van 25 t/m 29 mei plaatsvond in Brussel kwam Atlas lid Wester Klerk in een veld van 32 spelers tot een prima vijfde plaats. De eerste ronde werd de Belg Haddough Idriss met 6-4 en 7-5 de weg versperd. 

De tweede ronde wachtte wederom een Belgische tegenstander. Joshua Nuyts hees na een spannende eerste set ook de witte vlag: 6-7 6-0 6-1. De derde ronde verscheen landgenoot Thom Griffioen aan de andere kant van het net. Met 6-2 6-2 bleek Wester Klerk ook voor hem een maatje te groot,schrijft onze nieuwspartner De Andijker

Uiteindelijk bleek de Syriër Taym Al Azmeh met 7-6 6-1 te sterk voor Klerk die kan terugkijken op een prachtige internationale ervaring.

Reageren via facebook