Medemblik Actueel.

Foto: DEEN Supermarkten
Gerechten

Wat eten wij vandaag: Zalmburger met dille en komkommersalade

Zalmburger met dille en komkommersalade

Wat eten wij vandaag: Zalmburger met dille en komkommersalade Wat eten wij vandaag: Zalmburger met dille en komkommersalade Uitprinten
Aantal personen: 4 Voorbereidingstijd:
Voedingswaarde Calorieën Vet
Waardering 5.0/5
( 1 Stemmen )

Ingrediënten

  • 600 g zalmfilets
  • 1 bosje dille, grof gehakt
  • 1 bosje lente-/bosui, fijngehakt
  • 1 ei
  • 0,5 komkommer, grof geraspt
  • 4 el zure room
  • 2 el mayonaise
  • 1 tl geraspte mierikswortel, pot
  • 4 hamburgerbroodjes of
  • 4 harde witte broodjes
  • 1 handje rucola

Instructies

  1. Bak de zalmburgers in een ingevette (grill)pan in circa 5 minuten aan beide kanten gaar. Snijd de broodjes open en bestrijk met een beetje van de komkommersalade.
  2. Beleg 4 helften met een paar blaadjes rucola en leg een burger erop. Schep nog een lepel komkommersalade erop en dek af met het kapje.
  3. Lekker met friet of een friszure aardappelsalade met appel en rucola.

Reageren via facebook