Medemblik Actueel.

Foto: Inter Visual Studio / Theo Annes
Algemeen Ongevallen

Onoplettendheid waarschijnlijk oorzaak ongeval A7 Abbekerk/Twisk

ABBEKERK/TWISK – De oorzaak van het ernstig ongeval gistermiddag op de A7 ter hoogte van Abbekerk/Twisk is vrijwel zeker te wijten aan onoplettendheid van de bestuurder van de achterste auto. De bestuurster, een 30-jarige vrouw uit Sneek, knalde boven op de BMW van een 43-jarige inwoner van Wervershoof die daarop weer op zijn voorganger, een 30-jarige man uit Amsterdam die in een taxibusje reed.

Door dit ongeval moest 1 persoon zwaargewond naar het VU Medisch Centrum in Amsterdam worden gebracht, de twee andere gewonden konden naar het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn.

Door het ongeval ontstond er vrijdagmiddag een kilometers lange file omdat de A7 tussen Wognum en afslag Medemblik voor al het verkeer afgesloten was. Het verkeer dat tussen Wognum en afslag Abbekerk stond werd via de afslag Abbekerk van de A7 afgeleid, de meesten namen daarna de parallelweg richting de Grasdrogerij om vanuit daar de A7 weer te vervolgen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook