Medemblik Actueel.

DJI-HDR

Twee mannen (22 en 22) zwaar gewond na gruwelijk ongeval met crossbrommers

REGIO – Een 22-jarige man en een 22-jarige man, beide afkomstig uit Hoogwoud, raakten in de nacht van zaterdag op zondag ernstig gewond. De twee reden rond 02.45 uur op crossbrommers op de Ooster Boekelweg waar werkzaamheden worden verricht aan het wegvak.

Door nog onbekende oorzaak verloren ze allebei de macht over het stuur en kwamen dusdanig ten val dat zij bewusteloos raakten. De 22-jarige man werd met de traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis in Amsterdam. De andere 22-jarige man is met de ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Alkmaar. Van beide bestuurders is een bloed afgenomen om vast te stellen of zij alcohol hadden gedronken.

Update: Beide jongens waren zaterdagavond op een verjaardagsfeest en vertrokken plotseling zonder de anderen er van op de hoogte te stellen. Pas toen de rest van de feestgangers ook vertrokken zagen ze ineens veel zwaailampen en de traumahelicopter aankomen vliegen.  Volgens 1 van de feestvierders droegen de mannen waarschijnlijk geen helmen en ook geen verlichting op de crossbrommers.

Het laatste nieuws over de toestand van de jongens is nog vrij schimmig, wel hebben ze trauma aan het hoofd opgelopen volgens deze jongen.

Reageren via facebook