24.3 C
Medemblik
15 augustus 2020 16:40
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Sanne Fransen en Christian Eijkelenburg in Theaterkerk Wadway

WADWAY – Op vrijdag 5 april spelen Sanne Fransen en Christian van Eijkelenburg hun cabaretvoorstelling De Fransse Eijkel. Ze veroverde in 2016 de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en na hun spetterende debuut tijdens het theaterseizoen 2017/2018 waren pers én publiek laaiend enthousiast. Voor alle stervelingen, die hun eerste avondvullende voorstelling nog niet hebben mogen ervaren, bestormt dit energieke duo met hun elastische lijven opnieuw de theaters. Aanvang 20.30 uur. Alle info en kaarten zie www.theaterkerkwadway.nl

De Fransse Eijkel speelt is een absurdistische en dynamische cabaretperformance vol treurige figuren. Dit alles onder fenomenale regie van Kees Prins. Het optreden tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival maakt nieuwsgierig naar het vervolg van dit geweldige duo. Kom genieten van theatraal vakmanschap in een originele vorm. Verrassend, eigentijds en origineel.

www.defransseeijkel.nl

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?