Medemblik Actueel.

Algemeen Bedrijven

Unieke samenwerking tussen Lionsclub Markermeer(loekies) en Stadsbrouwerij Radboud


MEDEMBLIK – Bier is hot ! Ook dat signaleerden de mannen van het bier team van de Loekies . Vorig jaar werd er met succes een Champie project gedraaid in samenwerking met wijngaard Saalhoff in Wognum .

Daarmee werden duizenden euro’s opgehaald voor het goede doel. Dit jaar werd er besloten samen met Stadsbrouwerij Radboud (de eerste echt operationele van West-Friesland)een eigen bier te lanceren in combinatie met een groot bierfestijn.

Deze brouwerij is pas begin april operationeel en maakt zeer succesvolle en vooral lekkere biersoorten .De brouwer is afkomstig van brouwerij het IJ en weet dus hoe goed bier gemaakt moet worden. Er wordt voor deze keer 1 batch(2000 liter) gebrouwen en daarna gaat deze op fles en wordt verkocht aan de bierliefhebbers . Dit alles wordt gelanceerd op zaterdagavond 15 juli met een uniek evenement .

Vanuit Hoorn ga je met de stoomtram naar Medemblik .(onder genot van een hapje en een drankje), dan wordt je ontvangen in de brouwerij waar de deejay al klaar staat om er een onvergetelijke avond van te maken. Rond de klok van half een staat de stoomtram weer klaar voor een midnight-express naar Hoorn.

Al met al een unieke belevenis voor slechts 45.00 per persoon inclusief transfer en alle consumpties ! Wees er echter snel bij , want vol = vol !!

Kaarten kunnen besteld worden via: debrouw@lionsclubmarkermeer.nl

Reageer op dit onderwerp