3.6 C
Medemblik
18 januari 2021 00:21
Medemblik Actueel.

Frank en Vin delen de prijzen uit in het FunFestijn in Medemblik. ((Foto: archief Rodi media))

Uitreiking prijzen kleurwedstrijd in FunFestijn door Frank en Vin

MEDEMBLIK – Sinterklaas en zijn Pieten zijn afgelopen weekend warm onthaald in meerdere kernen van de gemeenten Opmeer en Medemblik. De goedheilig man heeft het de komende tijd ontzettend druk met het toewijzen van de vele cadeaus en het up-to-date brengen van het grote sinterklaasboek. Hij biedt zijn excuses aan, omdat het hem dit jaar weer niet lukt om bij de prijsuitreiking te komen in het FunFestijn.

Vorige week stond de kleurplaat in de Medemblikker/Koggenlander en Sinterklaas heeft al meerdere, prachtige tekeningen terug gekregen. De kleurplaten kunnen de kinderen, van 0 tot en met 9 jaar en uit de gemeente Opmeer en Medemblik, opsturen of inleveren bij Joyce Haakman, Schepenlaan 41, 1671 TA Medemblik. De prijsuitreiking van de sinterklaaskleurwedstrijd vindt 4 december plaats in het FunFestijn van 17.00 tot 18.00 uur.

Deze kleurwedstrijd wordt mogelijk gemaakt door Rodi Media De Medemblikker/Koggenlander in samenwerking met FunFestijn en vele sponsors.

Sint stuurde de redactie van de Medemblikker/Koggenlander een leuke brief.

Lieve kinderen,

Het onthaal tijdens de lichtjesintocht in Medemblik was geweldig! Daarna liep de stoet door de binnenstad en eindigde in kasteel Radboud, waar ik ook feestelijk werd ontvangen.

Ook in de gemeente Opmeer werd ik in alle kernen fantastisch binnengehaald. Na een flinke wandeling stonden allerlei activiteiten en feestelijkheden op het programma in de Weijver in Hoogwoud.

En ik kan jullie zeggen: Ik heb genoten! Niet alleen ik, maar ook alle Pieten.

Kinderen die een prijs winnen met hun kleurplaat worden persoonlijk op de hoogte gebracht. De prijsuitreiking vindt plaats bij Indoorspeeltuin FunFestijn aan de Randweg in Medemblik op woensdag 4 december tussen 17.00 en 18.00 uur in het feestzaaltje.

Vloggers Frank en Vin, die mij in Medemblik binnenhaalden, reiken de prijzen uit. Ik kan helaas niet komen. Zoals jullie weten moet ik eigenlijk op veel plaatsen tegelijk zijn, maar dat lukt natuurlijk niet. Vin en Frank nemen mijn plaats in en ik wens alle prijswinnaars veel plezier met hun gewonnen cadeau!

Iedereen is deze dag ook eerder van harte welkom om te spelen in het FunFestijn. Vanaf 16.00 uur geldt een speciaal tarief van 5,50 euro entree voor de prijswinnaars. Voor die tijd is de entree 8 euro. Wie alleen een prijs ophaalt tussen 17.00 en 18.00 uur, hoeft geen entree te betalen.

Vriendelijke groeten,

de Sint.

De prijswinnaars worden na 4 december bekend gemaakt op www.rodi.nl / en Medemblik Actueel

Aan de slag

Alle kinderen uit de gemeenten Opmeer en Medemblik kunnen hun creativiteit kwijt op de tekening. Pak de kleurpotloden, stiften, verfspullen, lijm en gekleurd papier, ga aan de slag en maak er iets moois van. Alles mag: glitters, pepernoten, lintjes, je kan het zo gek niet noemen. Laat de kunstenaar in jezelf los. Sint neemt zijn taak serieus, samen met Kiespiet, om alle tekeningen te beoordelen en de mooiste eruit te halen. Maak kans op mooie prijzen! En wie weet krijg je een uitnodiging voor de prijsuitreiking.

Kleurplaat Medemblikker Koggenlander

[signoff]

Reageren via facebook