Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – opklaringen maar ook kans op een bui

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met flink wat minder wind dat afgelopen maandag toen ook in onze regio de windvlagen snelheden haalden tot 70km/u. Vandaag is de wind ook wel aanwezig maar is niet meer dan vrij krachtig 5Bft. Er zijn opklaringen maar uit de aanwezige bewolking kan lokaal wat lichte neerslag gaan vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden en daalt naar 5 graden in de nacht naar woensdag. 

Woensdag wordt weer een dag met veel wind en windvlagen tot 85km/u boven open vlakte en water. In de ochtend valt er nog wat lichte neerslag, in de middag is het zo goed als droog maar woensdagavond komen de buien weer terug al gaat dan de wind wel weer afnemen. Overdag wordt het 11 graden en daalt naar 8 graden in de nacht naar donderdag.

Donderdag en vrijdag zijn vrijwel droge dagen, wel is er op donderdag nog steeds vrij veel wind uit het zuidwesten met 10 graden op donderdag en 9 graden op vrijdag blijft het warm voor de tijd van het jaar.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp