23.3 C
Medemblik
21 mei 2020 15:40
Medemblik Actueel.

Rondom krantenbingo

MEDEMBLIK – Bij veel Medemblikkers begint het eind augustus te kriebelen, het fantastische Rondom Weekend wordt binnenkort weer gehouden. Vast onderdeel van dit gezellige evenementenweekend is de Rondom 65 krantenbingo.

Iedereen uit Medemblik van 65 jaar of ouder kan hier gratis aan meedoen. Het enige wat men hoeft te doen is een bingoformulier ophalen bij Kaas & Zo aan het Van Houweningepark 2 in Medemblik en meespelen. De winkel is maandags gesloten.

Terugblik naar vorige Draverijweekenden

Meespelers kunnen vanaf volgende week donderdag -drie weken lang- de bingogetallen vinden in de Medemblikker/Koggenlander en op www.rondom.net, onder het kopje uitslagen. Deze cijfers strepen de kandidaten aan op het bingoformulier. Wie na drie trekkingen een volle kaart heeft, wint een leuke prijs. Lever de volle kaart in bij Kaas & Zo.

Volgende week is de eerste trekking, haal snel een bingoformulier en vergeet niet voor een buurman of -vrouw, die slecht ter been, ook een kaart mee te nemen.

Noteer alvast de Rondom kaartmiddag op donderdag 13 september in de agenda. Mis deze gezellige middag.

Reageren via facebook