No PressSure met Loek A Like Neil Diamond in het Bon-theater Medemblik

MEDEMBLIK – Het is alweer enige tijd geleden dat No PressSure een project aanging met Blue Star in het BON-theater.  Het begon dus weer te kriebelen om iets leuks te doen. Loek Manshande heeft al eens gezegd dat hij het gaaf zou vinden om zijn Neil Diamond nummers met een bigband te zingen, en nu is de samenwerking is een feit.

Loek Manshande, bekend van de tachtiger jaren band Break, heeft al jaren de naam ‘Loek a Like Neil Diamond’. Hij vertolkt de nummers van Neil Diamond op geniale wijze en als je je ogen dicht doet hoor je hem ook  Maar je ogen dicht doen is geen goed idee want Loek maakt er, samen met No PressSure, een mooi optreden van.

No PressSure, een van de bekendste bigbands van West-Friesland, heeft in het BON-theater al een aantal keren opgetreden. De band bestaat uit een hecht team van twintig muzikanten met zanger Jurie de Boer en zangeres Dayenne Stuyt. Als orkestleider heeft Jeroen Woelders zijn stempel gedrukt op de band met eigen arrangementen zoals de nummers van Blue Star, Nederlandse nummers in een bigband jasje en nu dus de Neil Diamond-composities.

[signoff]

Reageren via facebook