17.6 C
Medemblik
7 juli 2020 15:32
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – kans op mist in de ochtend, later ook zon

MEDEMBLIK – De dag start vandaag met lokaal kans op mist en deze zal ook maar langzaam oplossen, pas in de middag neemt de kans op opklaringen en zonnige perioden pas toe. Met 11 graden is het ruim boven normaal warm en de wind waait uit het oosten/zuidoosten en is zwak tot matig van kracht. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik naar 5 graden

Tekst loopt door onder de animatie

Zaterdag is er veel meer ruimte voor de zon en met 12 tot 13 graden ook nog warmer dan vandaag. De wind waait uit het zuidoosten en is matig van kracht. Zondag gaat haar naam eer aan doen, Zon staat er op de agenda en met weinig wind loopt de temperatuur snel op richting de 12 á 13 graden maar uit de wind in de zon loopt het snel op naar een graad of 15.

Ook volgende week blijft het ver boven normaal warm met temperaturen overdag van rond de 13 á 14 graden en in de nachten rond de 7 graden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?