7.9 C
Medemblik
20 januari 2021 14:24
Medemblik Actueel.

Isa Peerdeman(16) steelt de show op de catwalk van Prada

MEDEMBLIK – 16 jaar, en als een raket op weg naar de top in de modellenwereld, de 16-jarige Isa Peerdeman uit Medemblik mocht donderdagavond na een intensieve training op de catwalk tijdens de modeshow van Miuccia Prada lopen. 

De meeste modellen die voor Prada op de catwalk lopen hoeven daarna niet meer bij andere modeshows te lopen want als je bij Prada loopt heb je het wel gemaakt zegtt Ilona van Nijburg en Jord Weldam, eigenaren van Elvis Models waar Isa Peerdeman voor werkt.

Beide eigenaren zijn zeer onder de indruk van Isa en vinden vooral haar engelachtige verschijning zeer bijzonder maar ook dat ze haar eigen mening durft te uiten en haar lengte maakt haar een (super)model.

[signoff]

Reageren via facebook