Medemblik Actueel.

Algemeen Politiek

Verhoging maximumsnelheid A7 zorgt voor veel klachten inwoners Wognum

WOGNUM – Toen enkele jaren geleden de maximale snelheid op de A7 tussen Den Oever en Hoorn verhoogd werd van 120 naar 130 km/u bleek dit al snel tot klachten van bewoners in Wognum die vlakbij de A7 wonen. 

Maar met het openen van de nieuwe Westfrisiaweg is de geluidsoverlast veroorzaakt door het vele verkeer dat gebruikt maakt van deze weg.  De D66-fractie in de gemeente Medemblik wil nu van het college weten of er bij de gemeente meer klachten zijn binnengekomen dan die bij D66 zijn binnengekomen en wil dat als dit het geval is de gemeente in overleg gaat met de wegbeheerders om maatregelen te treffen om de geluidsoverlast tegen te gaan op dat deel van de A7 dat de overlast veroorzaakt.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

 

Reageer op dit onderwerp

X