26.1 C
Medemblik
10 augustus 2020 12:59
Medemblik Actueel.

Verhoging maximumsnelheid A7 zorgt voor veel klachten inwoners Wognum

WOGNUM – Toen enkele jaren geleden de maximale snelheid op de A7 tussen Den Oever en Hoorn verhoogd werd van 120 naar 130 km/u bleek dit al snel tot klachten van bewoners in Wognum die vlakbij de A7 wonen. 

Maar met het openen van de nieuwe Westfrisiaweg is de geluidsoverlast veroorzaakt door het vele verkeer dat gebruikt maakt van deze weg.  De D66-fractie in de gemeente Medemblik wil nu van het college weten of er bij de gemeente meer klachten zijn binnengekomen dan die bij D66 zijn binnengekomen en wil dat als dit het geval is de gemeente in overleg gaat met de wegbeheerders om maatregelen te treffen om de geluidsoverlast tegen te gaan op dat deel van de A7 dat de overlast veroorzaakt.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?