24.3 C
Medemblik
15 augustus 2020 15:59
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zon maar ook bewolking

MEDEMBLIK – Vandaag is een afwisseling van zonnige perioden en perioden van dichte bewolking. De middagtemperatuur loopt op naar 9 graden bij een matige soms vrij krachtige wind uit het westen/zuidwesten en in de nacht naar woensdag daalt het kwik naar 6 graden mede door de bewolking. 

Tekst loopt door onder de animatie

Woensdag gaan wij weer met de temperatuur de dubbele cijfers in, overdag 10 á 11 graden alleen is er wel meer bewolking waardoor er minder ruimte is voor de zon. De wind waait uit het zuidwesten en is ovewegend matig van kracht.

Na woensdag gaat de temperatuur nog verder omhoog richting de 14 graden, de nachttemperaturen blijven ook vrij hoog voor de tijd van het jaar met 6 graden. De wind waait op donderdag en vrijdag uit het zuidwesten maar draait op zaterdag naar het zuidoosten en voert droge lucht met zich mee waardoor het vrij zonnig gaat worden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?