Hauwert in Concert met ‘Marieke Duin en Hans Laduc’

HAUWERT – Een mooie ontmoeting tussen 2 muzikale zielsverwanten.  Hans is gelouterd zanger/ topgitarist en komt uit Heiloo. Marieke is opgegroeid in Zwaagdijk en muziek is magie voor haar. Ze wist al vroeg dat ze van muziek haar beroep wilde maken! Dit resulteerde in een conservatoriumstudie Piano en Toetsen Pop/Jazz die in 2003 met succes werd afgerond.

Deze twee zielsverwanten met een eigen achtergrond zijn de studio ingedoken en hebben prachtige pareltjes uit de muziekgeschiedenis opgedoken en opgetuigd. De primeur van het concert is in Hauwert.

Hans heeft recent nog met Gerard Alderliefste getoerd en daarnaast met diverse zangeressen. Vanaf zijn  7e jaar speelde hij songs na van Elvis en Johnny Cash. In de 60’s en 70’s wilde hij net als de Beatles en The Eagles spelen een echte gitaar. Het begon met 1 gitaar bij het kampvuur, maar na zijn conservatorium opleiding heeft hij met bandjes bijna alles gespeeld uit de top 2000.

Marieke heeft naast haar studies en reizen jarenlange ervaring opgedaan in bands, verzorgen van pianobegeleiding en de muzikale leiding aan zanggroepen, coaching van pianisten/toetsenisten en vocalisten, studiowerk, bedrijfsworkshops, componeren, heel veel solo-optredens en huiskamerconcerten. Marieke is de trotse eigenares van haar muziekbedrijf Marieke Duin Music.

Marieke Duin en Hans Laduc 8 maart 2019 om 20.15 uur in de Witte Kerk, Hauwert 95. De deur is open om 19.45 uur. Toegang: € 12,50,- inclusief koffie, thee en pauzedrankje. Naast kaartverkoop aan de kerkdeur kunt u reserveren via: hauwertinconcert@gmail.com. Meer informatie op www.hauwertinconcert.nl ; www.mariekeduin.nl en www.hansladuc.nl

[signoff]

Reageren via facebook