De kaarten van Romy zijn nu ook te koop.

WERVERSHOOF – Ze tekent mensen met verschillende beroepen die nu in deze tijd aan het werk zijn. “Omdat ik heel graag de mensen die heel hard werken en veel doen in deze tijd wil bedanken en daarom maak ik een tekening” vertelde Romy eerder al aan onze verslaggeefster.

Op elke tekening staat #houvol omdat Romy graag wil dat iedereen volhoud tot deze tijd voorbij is. Zo probeert ze iedereen een hart onder de riem te steken.

Droom komt uit

Voor Romy is donderdag een droom uitgekomen toen zij bij Drukkerij de Letter de eerste ansichtkaarten kon ophalen met daarop haar tekeningen. Ze zijn vanaf vandaag bij Romy thuis in Wervershoof af te halen en kosten 1 euro per stuk of een setje van 10 kaarten voor 9 euro..

Gelukkig is Romy nog lang niet uitgetekend, zo wil ze nog een soldaat tekenen en een dierenarts, een nagelstilist en ook nog een fotograaf. Met de opbrengst wil Romy een nieuwe iPad kopen zodat ze nog mooiere tekeningen kan maken.

Reageren via facebook