Klezmer / Klassiek in de Bonifacius

MEDEMBLIK – Zondagmiddag 17 februari wordt een opmerkelijke middag in de Bonifaciuskerk in Medemblik want Trio C³, Strijkorkest Lundi Bleu en Eline Welle die daar dan optreden zijn in West-Friesland weliswaar niet zo bekend maar daar gaat verandering in komen als u ze hebt horen optreden! Ze beloven flitsende klezmer-muziek, mooie klassieke muziek en sowieso een prachtig gezongen Bach-nummer … laat u verrassen! 

Trio C³ bestaat uit drie topmuzikanten die geweldig klezmer uit de Balkan en gipsy muziek spelen maar ook fantastische entertainers zijn om de muziek uit te leggen, te weten Carel den Hertog (viool), Coos Lettink (accordeon) en Caspar Terra (klarinet).

Strijkorkest Lundi Bleu is samengesteld uit strijkers uit de beste studentenorkesten van Nederland. Zij traden al op in het Concertgebouw en in het buitenland. Carel den Hertog van trio C³ is artistiek leider (tevens presentator Radio 4). 

Eline Welle is mezzo-sopraan en heeft al op diverse podia in binnen- en buitenland gestaan. 

Wat het concert op 17 februari zo uniek maakt is niet alleen het hoge niveau van spelen maar ook de mix van klezmer, klassiek en muzikale verrassingen. 

[signoff]

Reageren via facebook