Doden waterongeval Obdam mogelijk de vier vermiste Polen

OBDAM – Langs de Berkmeerdijk in Obdam is zondag rond het middaguur een auto te water geraakt, hierbij zijn vier doden gevallen.

Bij aankomst van de hulpdiensten lagen er vermoedelijk nog mensen in het water. Meerdere duikteams van de brandweer werden daarom naar de plek van het ongeval gestuurd. Ook werd de traumahelicopter opgeroepen om bijstand te bieden.

Omwonenden hebben zaterdag de politie geïnformeerd dat zij de avond ervoor niet bij het pension zijn gearriveerd. Een politiewoordvoerder bevestigt dat er sinds zaterdagmiddag vier vermisten zijn geregistreerd. Volgens omwonenden is er zaterdag ook een zoekactie met politiehelikopter geweest.

De identiteit van de vier dodelijke slachtoffers die vandaag in het water langs de Berkmeerdijk zijn gevonden, is nog niet vastgesteld. Daarom kan de politie de identeit van het omgekomen viertal (nog) niet bevestigen.

[signoff]

Reageren via facebook