23.3 C
Medemblik
21 mei 2020 18:11
Medemblik Actueel.

Totale ravache bij Toyota Botman
Totale ravage bij Toyota Botman

Dak Toyota Botman Medemblik ingestort, werknemer kon nog net op tijd wegspringen

MEDEMBLIK – Het dak van de werkplaats van Autobedrijf Botman in Medemblik is ingestort. Tijdens de zware regenval is er een spant gebroken en direct daarop storte het dak in. Peter Botman zegt tegen Medemblik Actueel dat er geen gewonden zijn gevallen maar dat Toyota Botman in Medemblik voorlopig dicht gaat en dat de klanten worden verwezen naar het filiaal in Zwaag.

Hoe lang het gaat duren kon Peter Botman niet vertellen, eerst moet de schade worden opgenomen en dan zal er een beslissing vallen over of repareren of anders. Peter Botman laat weten dat het bedrijf zwaar in shock is door het gebeuren. “Een werknemer kon net op tijd wegspringen anders had die spant op hem gekomen en dan waren de gevolgen niet te overzien geweest, ” vertelt Peter Botman duidelijk aangeslagen door dit alles.

Reageren via facebook