Herdenkingsbijeenkomst Dijklander Ziekenhuis

HOORN – In het Dijklander Ziekenhuis wordt op zaterdag 9 maart een herdenkingsbijeenkomst gehouden voor nabestaanden van mensen die in 2018 in het ziekenhuis zijn overleden.

In deze bijeenkomst wordt speciaal stilgestaan bij hen die zijn overleden. Hun naam wordt genoemd en er wordt geluisterd naar muziek, een verhaal en het perspectief van een zorgverlener. Centraal staan de bloemen die de aanwezigen meenemen. Zij symboliseren het unieke van degene die is overleden.

Eerste keer

Op locatie Purmerend wordt deze bijeenkomst voor het eerst gehouden. Voor locatie Hoorn is dit de vijfde keer. Een deelnemer van vorig jaar schreef na de bijeenkomst: “Het heeft ons goed gedaan om bij de herdenkingsbijeenkomst aanwezig geweest te zijn. Het was de eerste keer dat we weer in het ziekenhuis waren en dat is dan toch weer vreemd. Het maakte diepe indruk.” 

  • De herdenkingsbijeenkomst wordt gehouden op zaterdag 9 maart 2019.
  • Op locatie Hoorn zijn er twee bijeenkomsten: om 11.00 uur en 14.00 uur.
  • Op locatie Purmerend is er een bijeenkomst om 11.00 uur.

We proberen nabestaanden zoveel mogelijk persoonlijk uit te nodigen. Mocht u die uitnodiging niet ontvangen hebben, dan kunt u zich aanmelden via onze website: www.dijklander.nl/herdenkingsbijeenkomst_hoorn of www.dijklander.nl/herdenkingsbijeenkomst_purmerend

[signoff]