Medemblik Actueel.

Foto: Inter Visual Studio
Ongevallen

Auto met vier inzittenden te water langs de N506

WESTFRIESLAND – Vrijwel gelijktijdig met het dodelijke ongeval langs de Broerdijk in Oostwoud is langs de N506 ter hoogte van Wijdenes ook een auto te water geraakt waarschijnlijk door de  gladheid. In de auto zaten vier personen die op eigen kracht uit de auto konden komen.

Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de vier personen nagekeken maar gelukkig hoefde geen van de vier naar het ziekenhuis, wel waren ze hevig geschrokken en drijfnat van het koude water.

De auto is geborgen door een bergingsbedrijf en is total loss.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook