Medemblik Actueel.

Algemeen

Medemblikse Yvonne Kuipers wederom genomineerd voor beste bruidsfotograaf

MEDEMBLIK – De Medemblikse Yvonne Kuipers is dit jaar genomineerd in twee verschillende categorieën voor de grootste internationale bruidsfotowedstrijd. Er zijn meer dan 1200 foto’s ingestuurd door professionele bruidsfotografen.

“Trouwen wordt steeds populairder”, legt Kuipers uit. “We zetten suffe tradities aan de kant en vieren een hele dag of weekend de liefde. Poseren voor een foto wil eigenlijk niemand meer en lange fotoshoots zijn niet meer de trend.”

Herbeleven
Kuipers heeft zich in ruim vijf jaar tijd ontwikkeld tot bruidsfotograaf. Ze legt naar eigen zeggen echte en eerlijke momenten vast met veel emotie en een achterliggend verhaal, diepgang en gevoel. “De bruidsparen kunnen op de foto’s echt zien dat zij omringd waren door warme familie en vrienden, zodat zij echt de bruiloft nog eens herbeleven.”

De genomineerde foto’s worden beoordeeld door een vakjury die bestaat uit vijf topfotografen. Yvonne is blij met haar nominatie. “Geweldig nieuws, en veel meer dan trots op te zijn. Dit is echt een kroon op mijn werk”, vertelt ze.

Op de video een interview met Yvonne Kuipers die NH Nieuws in 2017 heeft gemaakt toen zij ook genomineerd was.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook