Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – Overwegend bewolkt gedurende de dag.

MEDEMBLIK – In de vroege ochtend vriest het lokaal een graadje en is kans op gladheid door bevriezing van natte weggedeelten. De rest van de dag is het wisselend bewolkt met in de ochtend meer zon dan in de middag. Het wordt circa 4 graden. In de nacht naar woensdag en woensdag overdag is kans op sneeuw.

Tekst loopt door onder de afbeeldingen

Woensdag kan er enige tijd wat (mot)sneeuw gaan vallen, berekeningen gaan uit van 1 tot 3cm. De temperatuur blijft steken bij een frisse 2 graden en de wind waait uit het zuiden tot zuidoosten en is zwak van kracht. In de nacht naar donderdag daalt het kwik tot net onder het vriespunt en kan het glad worden.

Donderdag start met laaghangende bewolking of lokaal mist maar in de loop van de dag zal dit grotendeels optrekken en krijgen wij soms de zon te zien. Temperatuur overdag 2 graden in de nacht naar vrijdag dalend naar net onder het vriespunt. De wind waait uit het zuiden en is zwak tot matig van kracht.

Vrijdag en komend weekend blijft het licht winters kwakkelweer met maxima rond een graad of 4 en minima net onder het vriespunt. Soms valt neerslag gewoon in de vorm van regen, maar de kans op (natte) sneeuw blijft dagelijks groot.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook