Medemblik Actueel.

Regionieuws

Met het in haar arm gestoken meisje(15) gaat het redelijk goed

REGIO – In onze buurgemeente Hollands Kroon werd een 15-jarig meisje afgelopen weekend in Barsingerhorn door een passerende automobilist in haar arm werd gestoken, het meisje was ‘doodsbang’ na de aanval. Inmiddels maakt ze het ‘naar omstandigheden goed’

Dat zegt de politie tegen NH Nieuws. Het meisje fietste zaterdagavond over de Heerenweg toen er van achter een ‘klein model personenauto’ naderde.

“De bestuurder had zijn arm uit het raam”, vertelde de woordvoerder eerder voor de camera van NH Nieuws. Gisterochtend was al bekendgemaakt dat de man een ‘scherp voorwerp’ in z’n handen had.

“Daarmee werd het meisje geraakt”, gaat de woordvoerder verder. “Vervolgens is ze op de grond gevallen, heeft ze snel haar fiets gepakt, is ze opgekrabbeld en weggegaan. Doodsbang was ze. Vervolgens heeft ze ons gebeld.” Nadat ze alarm had geslagen, hebben agenten de omgeving uitgekamd, maar geen spoor van de verdachte gevonden.

Het meisje is na de aanval in het ziekenhuis behandeld. “Ze is natuurlijk erg geschrokken”, vertelt de woordvoerder.

‘Heel wat loos’
Barsingerhorner Kees woont vlakbij de plek van het voorval, maar heeft er niets van meegekregen. Wel heeft hij een uitgesproken mening over het gedrag van de dader. “Als je een dame te lijf gaat met een mes, is er natuurlijk heel wat loos. Dat is niet normaal. Het gebeurt overal, maar nu een keer vlak bij je deur.”

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp

X