De laatste bekende foto van Niels Dudink, gemaakt door 1 van zijn slachtoffers (Foto aangeleverd)

Oplichter Niels Dudink wil waarschijnlijk Nederland ontvluchten

MEDEMBLIK – Nu de grond onder de voeten van Niels Dudink te heet aan het worden is, hij staat landelijk gesignaleerd als gezochte crimineel, lijkt het erop dat Dudink Nederland wil gaan ontvluchten en richting België of Duitsland gaat.

Dudink is het laatst waargenomen in Heerlen (limburg) waar hij naar toe is gereden in een (mogelijk) gestolen rode Nissan Micra met kenteken 84-RL-KN, de auto staat bij het RDW (nog) niet opgegeven als gestolen.

Lees ook: Dossier Niels Dudink

In zijn oplichtingstocht door Nederland maakt Niels Dudink meer en meer slachtoffers, zijn laatste slachtoffer is een jonge vrouw uit het oosten van het land en deze vrouw zal ook niet het laatste slachtoffer van Niels Dudink zijn.

Tips of andere informatie zijn meer dan welkom bij de politie, bellen via 0900-8844 of als u toch liever anoniem wilt blijven via 0800-7000