10.8 C
Medemblik
26 oktober 2020 20:36
Medemblik Actueel.

Politie laat de twee verdachten van mishandeling toezichthouders weer gaan

MEDEMBLIK – De politie heeft de twee verdachten van mishandeling van twee toezichthouders afgelopen zaterdagnacht in ’t Zeepaardje in Medemblik weer vrijgelaten. De beide mannen blijven wel verdachten maar het was niet nodig om de rechter-commissaris om een verlenging van de detentie te vragen.

Afgelopen zaterdagavond/nacht werden twee toezichthouders in café ’t Zeepaardje mishandeld waarna de politie de eigenaar arresteerde, de tweede verdachte meldde zich na een oproep van de politie zondagsavond zelf op het politiebureau waarna deze ook werd aangehouden.

Het politieonderzoek gaat nog wel door, de twee verdachten zullen zich t.z.t. bij de rechter moeten verantwoorden als het OM. besluit er een rechtszaak van te maken. ’t Zeepaardje is vanwege het incident zeker twee weken gesloten.. Binnenkort zal burgemeester Frank Streng een gesprek hebben met de eigenaren van ’t Zeepaardje.

Reageren via facebook