-0.6 C
Medemblik
30 november 2020 02:59
Medemblik Actueel.

Foto: Karel Sanders
Foto: Karel Sanders

Unsexed cabaret in Wadway

WADWAY – Op zaterdag 16 februari speelt cabaretgroep Oldenhermanns hun voorstelling Unsexed    in theaterkerk Wadway. Oldenhermanns gaat in deze voorstelling op zoek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur. Lize van Olden en Anna Hermanns wensen zich een ander leven en sleuren je mee in de sex, drugs en rock-’n- roll van de indoorspeeltuin. De aanvang is om 20.30 uur en kaarten en meer info leest u op www.theaterkerkwadway.nl

In een onnavolgbare reeks van scherpe, geestige, harde en ontroerende scènes laten ze de dilemma’s van de millennial zien. De twee rennen van zandbak naar darkroom, van hockey- naar nachtclub. Op stiletto’s, op de bakfiets, of kruipend over straat, maar altijd in stijl. De naakte waarheid. Maar dan wel in een designerjurkje.

Pijnlijk herkenbaar, confronterend, troostend en (bijna) altijd sexy. Een pleidooi voor het grootse en meeslepende bestaan van alledag.

Oldenhermanns won in 2014 als Oldenosborn met Lize Osborn het Cabaretfestival Cameretten. Ze hebben een geheel eigen stijl die omschreven kan worden als beeldend, absurd en met een grote fysieke overtuigingskracht. Ze vonden elkaar in dezelfde nuchtere kijk op de wereld. En ja humor ook… Zie ook www.oldenhermanns.com

Reageren via facebook