11.7 C
Medemblik
24 mei 2020 09:14
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Open Dag Trouwlocatie Kasteel Radboud

MEDEMBLIK – Ben je van plan om te trouwen? Kom dan zaterdag 26 januari 2019 tussen 11.00 en 16.00 uur naar de Open Dag Trouwlocatie op Kasteel Radboud! De sfeervolle Ridderzaal is deze dag helemaal in trouwstijl.

Je kan rustig even rondkijken en je laten inspireren op gebied van muziek, fotografie, catering, bloemen en bruidskleding voor de mooiste dag van je leven. Medewerkers van Kasteel Radboud staan voor je klaar om alle vragen te beantwoorden.

Voor meer informatie over Kasteel Radboud en contact, kijk op www.kasteelradboud.nl of facebook.com/kasteelradboud

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook